Skip to content

Ce este Humaia?

HUMAIA Este locul in care timpul se opreste, iar tu redevii ceea ce ar trebui sa fii: sanatate, frumusete, stare de bine!

Timpul – ne plangem mereu ca nu avem timp pentru familie, pentru sanatate, pentru frumusete, pentru noi!

HUMAIA nu vine cu nimic pretentios si nu face promisiuni exagerate. Simplitatea lui pluseaza pe unicitate si pe o doza de incredere, tocmai pentru ca propune un concept inedit.

HUMAIA  generalizeaza conceptul de spatiu unde orice persoana isi gaseste locul in care se simte bine si revine cu bucurie si nerabdare.

Corpul si mintea au nevoie din cand in cand de REFRESH, iar daca acesta se face repede, placut si eficient, atunci ne-am atins obiectivele.

Ce iti oferim la Humaia?

In centrul nostru, iti oferim solutii unice si eficiente pentru a-ti imbunatati starea de sanatate si starea de bine. Odata ce calci pragul oazei noastre de relaxare, te poti bucura de:

• terapii naturale, non-invazive, cu multe beneficii si rezultate vizibile intr-un timp scurt, fara efort

• echipamente inovatoare, care te ajuta sa ajungi repede la rezultatul dorit

• solutii complementare refacerii si recuperării rapide

• monitorizare a evolutiei corpului

• o echipa alcatuita din personal cald, empatic si profesionist, gata sa te ajute sa-ti indeplinesti obiectivele

Totul oferit in sesiuni minime ca durata, adaptate timpului si bugetului disponibil!

Indiferent de cine esti, ce varsta ai sau in ce forma fizica esti, la Humaia vei gasi un spatiu unde poti face bine pentru sanatatea ta si unde esti intodeauna bine-venit. Vino si experimenteaza stilul de viata sanatos! Echipa noastra prietenoasa este pregatita sa-ti ofere sprijin pentru a obtine rezultatele dorite.