Skip to content

Blog Details

Ofertele speciale Humaia pentru redefinirea wellness-ului: calitate accesibila

In lumea moderna, plina de agitatie, starea de bine fizica si emotionala este vitala. Intelegand acest lucru, Humaia se angajeaza sa ofere servicii wellness de top accesibile pentru toata lumea, cu preturi speciale, fara a sacrifica calitatea.

Ofertele Humaia sunt concepute pentru a satisface nevoile si bugetele diferitelor persoane, astfel incat fiecare vizita sa fie o investitie in sanatatea ta. Exista un pachet de servicii gandite special pentru tine, in functie de ceea ce doresti sa obtii – relaxare, detoxifiere sau chiar recuperare.

De exemplu, sesiunile Vacu Magic si Roll Magic, care costa doar 50 de lei, folosesc tehnologii sofisticate care ajuta la pierderea in greutate si la tonifiere. Sesiunile pe patul de masaj cu vibratii Andullation incep tot de la 50 lei si sunt potrivite atat pentru cei care au dureri de spate, cat si pentru persoanele care doresc doar o relaxare profunda.

Crioterapia ofera o varietate de beneficii pentru organism, inclusiv imbunatatirea circulatiei si revitalizarea. Aceasta terapie inovatoare este uimitor de ieftina – sedinta de testare este, ai ghicit, 50 de lei si dureaza 100 de secunde, iar daca te simti curajos/curajoasa si vrei sa incerci o sesiune de 3 minute, aceasta costa 190 lei. Desigur, exista si pachete de mai multe sedinte, cu preturi avantajoase.

Daca preferi caldura, atat sedintele de sauna umeda, cat si cele de sauna cu raze infrarosii pleaca de la 50 lei (sesiune de 20 de minute).

In cele din urma, pachetul Taste Humaia este o modalitate excelenta de a experimenta o varietate de tratamente la un pret preferential. Clientii pot testa TOATE terapiile revolutionare din centru cu 200 lei, sub indrumarea atenta a specialistilor Humaia, pentru a putea alege ulterior ce li se potriveste mai bine.

Humaia arata ca serviciile de wellness premium nu trebuie sa fie un lux. Calitatea se intalneste cu usurinta, asigurand ca toata lumea poate merge pe calea catre o forma mai sanatoasa si mai fericita a sinelui prin diversitatea de optiuni unice.

Pentru mai multe detalii, poti verifica si lista de preturi.

Te-ai hotarat sa ne faci o vizita? Programeaza-te la 0730 11 10 10, trimite-ne un mesaj sau completeaza formularul de pe site! 😊

Nu uita sa ne urmaresti si pe Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu noutatile.